adviseurs voor natuuren buitengebied

0492 450 161

SNL-monitoring

Het Subsidiestelsel Natuur en Landschap (SNL) is een stelsel waar provincies subsidie mee kunnen verlenen voor behoud en ontwikkeling van natuur en landschap. Om deze subsidie aan te vragen moeten beheerders eerst weten wat de kwaliteit van een gebied is. Daarom vindt SNL-monitoring plaats van verschillende soortgroepen, vegetatie en structuur. Hierbij wordt informatie verzameld over de aan- of afwezigheid van soorten, vegetatie en structuur binnen een natuurterrein.

Staro natuur en buitengebied
Staro Natuur en Buitengebied heeft ruime ervaring op het gebied van SNL-monitoring. Onze ecologen hebben ervaring met SNL-monitoring van bosstructuur en monitoring van verschillende soortgroepen. Daarnaast wil Staro Natuur en Buitengebied zich richten op SNL-monitoring voor de volgende soortgroepen en SNL-onderdelen:
+    Broedvogels
+    Libellen
+    Sprinkhanen & krekels
+    Structuurelementen
+    Vegetatie
+    Vlinders

Er wordt bij de SNL-monitoring gewerkt volgens gestandaardiseerde methodes en protocollen. Daarnaast weet het team van Staro Natuur en Buitengebied de monitoring helder te vertalen naar adviezen op het gebied van natuurontwikkeling, beheer en SNL-regelingen.

Wilt u advies over SNL-monitoring of direct een offerte aanvragen? Mail dan naar eric@starobv.nl of bel 0492 – 450 161

Staatsbosbeheer Natuurmonumenten BTL Dura Vermeer Gemeente Boxmeer Klokgroep Gemeente Boxmeer gemeente Gennep port of Rotterdam Bureau Verkuylen gemeente Cranendonck gemeente Helmond BTL advies gemeente Bergeijk Heijmans Pouderoyen Compagnons Pro Persona Rijksvastgoedbedrijf Talis Van Oord Waterschap Aa en Maas gemeente Gemert-Bakel
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten