adviseurs voor natuuren buitengebied

0492 450 161

ons team

Als enthousiaste adviseurs bieden we raad en daad op het gebied van natuurwetgeving, ecologisch onderzoek, bos- en natuurbeheer, natuurontwikkeling en landschapsinrichting. Onze expertise reikt van beleidsvorming tot en met de begeleiding van en directievoering over inrichtings- en beheerwerkzaamheden. Het team van Staro Natuur en Buitengebied bestaat uit wetenschappers, onderzoekers, denkers en doeners met ambitie. We streven de hoogst mogelijke kwaliteit na en stellen het ontzorgen van onze opdrachtgevers centraal.

 

Erik van der Staak
Erik van der Staak

Erik is de grondlegger van Staro Natuur en Buitengebied en leidt de organisatie als directeur/eigenaar. Hij is gespecialiseerd in bos- en natuurbeheer, natuurbeleid en –ontwikkeling en gebiedsontwikkeling. Mede door zijn praktische kennis en zijn strategisch inzicht is Erik als manager en projectleider een betrouwbare en doortastende senior. Hij is gepassioneerd in zijn werk, communicatief vaardig en zorgt er altijd voor dat schijnbare onmogelijkheden mogelijk worden. U zult met Erik van der Staak als uw adviseur stappen verder komen.

>

Marijke Coolen
Marijke Coolen

Marijke Coolen is bureaumanager van Staro Natuur en Buitengebied. Administratief en secretarieel is zij de steun en toeverlaat van het bureau. Als u belt is zij vaak de eerste die u spreekt en bij oplevering van uw opdracht zorgt ze voor de administratieve afwikkeling. Marijke werkt doordacht, is precies en punctueel en zorgt voor net dat beetje extra kwaliteit voor u als onze opdrachtgever.

>

Nicole Cordewener
Nicole Cordewener

Nicole is adviseur bos, natuur en landschap en het aanspreekpunt voor opdrachtgevers in het Limburgse. Met haar uitgebreide ervaring in het brede werkveld van bos-, natuur-, en landschapsbeheer kan zij u terzijde staan bij zowel beleidsmatige als praktische beheerzaken. Haar motto is denken in kansen en mogelijkheden. Door haar grote betrokkenheid en pragmatische inslag is zij de geijkte persoon om u te ondersteunen bij velerlei aspecten met betrekking tot natuur en buitengebied.

>

Eric Claassen
Eric Claassen

Eric is ecoloog met als specialismen vegetatiekunde, natuurwetgeving en natuurontwikkeling en –beheer. Hij leidt projecten op het gebied van ecologisch onderzoek en natuurwetgeving. Daarnaast zet hij zijn wetenschappelijke en praktische kennis in binnen andere werkvelden van Staro Natuur en Buitengebied. Eric gaat recht op zijn doel af en boekt snel een optimaal resultaat binnen zijn projecten.

>

Nadine Arts
Nadine Arts

Nadine is ecoloog. Nadine begeleidt en verzorgt onderzoek en advies op het gebied van natuurwetgeving en ecologie. Of het nu gaat over flora- en faunaonderzoek, quickscans, passende beoordelingen, de natuurbeschermingswet of andere natuurwet- en regelgeving, Nadine adviseert de best passende oplossingen. Nadine is een uitmuntend schrijfster. Met haar grote kennis van zaken en haar enthousiasme voor natuur en buitengebied zal zij uw opdracht altijd naar een goed resultaat leiden.

>

Karel Küsters
Karel Küsters

Karel is een echte alleskunner in zijn werk als adviseur ecologie, natuurontwikkeling en landschapsinrichting. Karel werkt als projectleider en adviseur aan vele projecten in natuur en buitengebied. Zijn kwaliteiten liggen bij gebiedsontwikkeling, natuurontwikkeling en geo-informatie (GIS). Karel heeft een grote soortenkennis. Hij is gedreven in zijn vak en weet in zijn enthousiasme altijd te zorgen voor een goede en efficiënte organisatie en communicatie.

>

Mark Benders
Mark Benders

Mark werkt als projectmedewerker mee aan veel soorten projecten van Staro Natuur en Buitengebied. Hij heeft een brede ecologische kennis. Hij heeft van zijn hobby’s zijn werk gemaakt. Zijn hart ligt bij vogels en bij bossen, maar ook in het Rotterdamse havengebied voelt hij zich thuis. Zijn brede interesse en kennis maakt Mark tot een interne vraagbaak en geliefd projectmedewerker, zowel intern als extern. Mark heeft een praktische inslag en weet zijn ervaring zowel in het veld als bij de adviezen hoogwaardig in te zetten.

>

Lone Hulsen-Ravensbergen
Lone Hulsen-Ravensbergen

Lone heeft als studente bos- en natuurbeheer in Wageningen haar Master in Aberdeen volbracht. Met haar wetenschappelijke achtergrond is ze in haar hart een echte beheerder. Ze heeft ruime ervaring met communicatie, veldwerk en de Natuurbeschermingswet. Lone heeft zich binnen Staro Natuur en Buitengebied de rol van bosbeheerder snel eigen gemaakt.

>

Kirsten Moonen
Kirsten Moonen

Kirsten is een enthousiaste Plattelandsvernieuwer die zich op de HAS Den Bosch gespecialiseerd heeft in tuin- en landschapsmanagement. In Wageningen heeft ze geproefd aan de landschapsarchitectuur. Binnen Staro Natuur en Buitengebied gaat Kirsten geen enkele uitdaging uit de weg en legt zich in eerste instantie toe op bos, landschap, ontwerp, vormgeving en communicatie.

>

Freek Derks
Freek Derks

Freek is een echte technieker. Hij is reeds jarenlang actief in de uitvoeringsbegeleiding van voornamelijk natuur- en cultuurtechnische projecten. Daarnaast verzorgt Freek de voorbereiding van projecten, van een ontgrondingsvergunning tot directieraming. Het inrichten van een EVZ, een beekmeandering of grootschalige natuurbouw is hem op het lijf geschreven. Als toezichthouder- en directievoerder zet hij zijn kennis in bij de voorbereiding van RAW contracten en aanbestedingen, waarbij mogelijke knelpunten tijdens uitvoering vroegtijdig worden opgemerkt en opgelost.

>

Daniël Joppe
Daniël Joppe

Daniel heeft Bos- en Natuurbeheer gestudeerd aan Van Hall Larenstein. Als projectmedewerker bosbeheer & innovatie neemt bos een prominente plaats in binnen zijn dagelijkse werkzaamheden. Naast innovatie besteedt Daniël dan ook veel tijd aan het blessen van opstanden, het uitvoeren van gedragscodes en het opsnoeien van kwaliteitshout.

>

Karel Haan
Karel Haan

Karel heeft Forest and Nature Conservation gestudeerd in Wageningen. Hij weet veel van de opgave voor Natura 2000 en PAS door zijn eerdere werkzaamheden op dit gebied bij de provincie Noord-Brabant. Bij Staro Natuur en Buitengebied werkt hij binnen de afdeling ecologie en ondersteunt hij met name bij ecologisch onderzoek en natuurontwikkelingsprojecten. Met zijn faciliterende houding en wetenschappelijk inslag weet hij uw project naar een hoger niveau te tillen.

>

Ivar Vleut
Ivar Vleut

Ivar heeft een zeer breed scala aan onderzoeksinteresses en -ervaringen binnen de ecologie, met name op het gebied van vleermuizen en planten- en dieren in gematigde en tropische gebieden. Ivar heeft Bos- en Natuurbeheer gestudeerd in Wageningen en zijn PHD ecologie behaald in Mexico. Binnen Staro Natuur en Buitengebied levert hij als ecoloog en vleermuisspecialist zijn bijdrage binnen diverse ecologische projecten.

>

Staatsbosbeheer Natuurmonumenten BTL Dura Vermeer Gemeente Boxmeer Klokgroep Gemeente Boxmeer gemeente Gennep port of Rotterdam Bureau Verkuylen gemeente Cranendonck gemeente Helmond BTL advies gemeente Bergeijk Heijmans Pouderoyen Compagnons Pro Persona Rijksvastgoedbedrijf Talis Van Oord Waterschap Aa en Maas gemeente Gemert-Bakel
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten