adviseurs voor natuuren buitengebied

0492 450 161

buurtnatuur- en buurtwaterfonds

Wat  
Het Buurtnatuur- en Buurtwaterfonds is een regeling voor buurtgerichte natuur- en waterprojecten in Noord-Brabant. Het gaat om kleinschalige natuur- en waterprojecten die samen met bewoners worden gerealiseerd. Projecten die zorgen voor positieve effecten op het klimaat, natuurontwikkeling, het waterbewustzijn, educatie en een gezonde, duurzame leefomgeving.  

Wie
Natuurverenigingen, stichtingen en ZZP-ers kunnen subsidie aanvragen. 

Waar
Provincie Noord-Brabant

Wanneer 
Subsidieaanvragen worden ingediend van 1 maart 2017 tot en met 13 december 2017.

Hoeveel
Het subsidieplafond voor de hierboven genoemde periode is vastgeteld op € 160.000. De hoogte van de subsidie bedraagt 60% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 10.000.

Meer informatie en algemene voorwaarden vindt u hier

Wilt u meer informatie over subsidies of wilt u geassisteerd worden bij het indienen van een aanvraag? Mail dan naar erik@starobv.nl of bel 0492 – 450161.

 

Staatsbosbeheer Natuurmonumenten BTL Dura Vermeer Gemeente Boxmeer Klokgroep Gemeente Boxmeer gemeente Gennep port of Rotterdam Bureau Verkuylen gemeente Cranendonck gemeente Helmond BTL advies gemeente Bergeijk Heijmans Pouderoyen Compagnons Pro Persona Rijksvastgoedbedrijf Talis Van Oord Waterschap Aa en Maas gemeente Gemert-Bakel
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten