Vacatures

Vacature
Staro is ter versterking van het team op zoek naar een nieuwe collega.

  • Ervaren ecoloog, 32-40 uur:
    Staro zoekt een ervaren ecoloog die er voor de natuur en de biodiversiteit het meeste uit haalt en die praktisch naar de best haalbare oplossingen zoekt. Je houdt je onder andere bezig met advisering ecologie bij ruimtelijke ontwikkelingen, beheer en uitvoering, vergunningsaanvragen en het coördineren van onderzoeken. De werkcultuur is open en behulpzaam met een sterk saamhorigheidsgevoel. De projecten binnen Staro zijn divers. lees meer

Werken bij Staro Natuur en Buitengebied
Staro Natuur en Buitengebied komt altijd graag in contact met gemotiveerde en ambitieuze mensen. Denk je ons team te kunnen versterken en heb je een relevante opleiding en ervaring? Neem dan gerust contact met ons op of stuur een mail naar erik@starobv.nl.

Afstuderen of Stage lopen bij Staro Natuur en Buitengebied
Staro Natuur en Buitengebied heeft jaarlijks één of enkele plaatsen beschikbaar voor het lopen van stage of om af te studeren. We doen dat uitsluitend op HBO- of wetenschappelijk niveau. Ben jij een gemotiveerde student die graag wil leren binnen een veelzijdig adviesbureau dat dicht bij de praktijk staat? Neem dan gerust contact met ons op of stuur een mail naar erik@starobv.nl.

leaf
leaf
leaf